• Gratis verzending
  • Bedrijfskleding
  • Opdrachten op aanvraag
  • 14 Dagen retourrecht
HOME » Bestellingen

BESTELLINGEN

E-MAILS

Nadat je een bestelling hebt geplaatst, ontvang je een bevestiging via de mail. Wij verwerken je bestelling zo snel mogelijk en sturen je een mail, als we je bestelling hebben verzonden. Met de track & trace code die je krijgt, kun je zelf je pakket volgen.

Als je geen berichten van ons ontvangt, raden we je aan, om je spammail te controleren. Eventueel kan je ons toevoegen aan de uitzonderingenlijst van je spammail. Een andere optie is om ons e-mailadres toe te voegen aan jouw e-mailadresboek. 

Voorbeelden van e-mails die je van ons kunt ontvangen zijn: bestelbevestiging, verzendbevestiging, retourbevestiging, annuleringsbevestiging. Ook sturen wij je zodra we een e-mailadres hebben, een nieuwsbrief. Doormiddel van deze brief blijf je altijd op de hoogte van onze nieuwe collecties en acties. Wil je geen nieuwsbrieven ontvangen? Stuur dan een bericht via dit formulier.

 

ANNULERINGEN

Als je jouw bestelling geplaatst hebt, maar deze toch weer wilt annuleren, neem dan zo snel mogelijk contact op via dit formulier. Wij proberen dan om je bestelling weer terug te halen. Als het pakket al onderweg is, kan je het pakket zodra je het binnen hebt retourneren. Hoe je een pakket retourneert, vind je hier.

 

Vragen over bestellingen? Stel ze via dit formulier.