• Gratis verzending
  • Bedrijfskleding
  • Opdrachten op aanvraag
  • 14 Dagen retourrecht
HOME » OP AANVRAAG

OP AANVRAAG

Een t-shirt, sweater, hoodie, katoenen tas of mondkapje met jouw eigen opdruk? Een origineel en persoonlijk cadeau? Het kan allemaal bij JAMM fashion!

Kies een product of meerdere producten uit ons assortiment. Vermeld in het formulier hieronder duidelijk welk product of welke producten je wilt laten bedrukken.

Als je zelf een ontwerp hebt, stuur deze dan via het formulier hieronder mee. Houd er wel rekening mee, dat wij beperkt zijn in onze opdruk mogelijkheden, waardoor niet elk ontwerp mogelijk ik.

LET OP! De bestanden in png of Ai (Illustrator) bestand

Wil je de opdruk door ons laten ontwerpen? Laat dat dan weten onder het kopje 'Bericht' en probeer zo duidelijk mogelijk de wensen van het ontwerp te vermelden. Stuur eventueel voorbeelden mee.

Heb je vragen over bestellingen op aanvraag? Stel ze via het formulier opdrachten op aanvraag op deze pagina.

Een baby opkomst? Een origineel kraam cadeau? Laat een rompertje bedrukken bij JAMM fashion met de naam, datum of een andere leuke print!

We hebben een aantal witte rompertjes op voorraad. Heb je zelf al een rompertje of iets anders om te bedrukken? Stuur het gerust op en wij sturen het met opdruk terug.

We hebben al heel wat print ideeën voor je ontworpen, deze hebben we voor je in het onderstaande PDF weergegeven. Kies er één uit of laat iets nieuws ontwerpen! Heb je zelf al een ontwerp? Stuur deze dan mee met het formulier opdrachten op aanvraag op deze pagina.

 

Prints Rompertjes
PDF – 1,9 MB 25 downloads

Formulier opdrachten op aanvraag


Hieronder staan een aantal producten die wij hebben gemaakt op aanvraag.