• Gratis verzending
  • Bedrijfskleding
  • Opdrachten op aanvraag
  • 14 Dagen retourrecht
HOME » Over JAMM fashion

OVER JAMM FASHION

'FOLLOW YOUR SPIRIT'

Doe wat jij wilt doen, wees jezelf en laat je leven niet beïnvloeden door je omgeving. Dat is de boodschap, die wij doormiddel van JAMM fashion aan jou mee willen geven. Voel je goed, gelukkig en jezelf in onze kleding waarbij je keuze hebt uit onze collectie, die regelmatig vernieuwd -en uitgebreid wordt. Om je nog beter te helpen, heb je zelfs de mogelijkheid, om zelf een ontwerp in te sturen om te laten drukken. Ook voor bedrijfskleding kan je bij JAMM fashion terecht, meer hierover vind je bij het kopje 'BEDRIJFSKLEDING.'

 

EIGENAREN VAN JAMM FASHION

Het idee van JAMM fashion is bedacht en wordt uitgevoerd door ons, Jaap en Annemieke.

Op dit moment volgt Jaap een sprint opleiding tot junior account manager en Annemieke volgt de opleiding tot mediavormgeefster. Opleidingen die goed van pas komen om het idee van JAMM fashion uit te voeren.

 

HOE JAMM FASHION BEGON

Een eigen bedrijf starten, dingen ontwerpen, mensen blij maken en natuurlijk plezier hebben in het werk dat we doen. Een mix van onze dromen die het begin van JAMM fashion hebben gevormd.

Samen hebben we veel tijd in de voorbereidingen gestoken, maar dat was het allemaal waard. Samen met iedereen die adviezen en meningen hebben gegeven, is dan eindelijk onze webshop online en kunnen we onze droom waarmaken.

Nu weet je ook meteen waar onze slogan 'FOLLOW YOUR SPIRIT' vandaan komt...

 

HET MERK

JAMM fashion is een merk dat ontstaan is uit onze namen. We verkopen unisex kleding en- accessoires via deze webshop. Alle opdrukken op de producten, bedrukken wij zelf. Dit doen wij met heel veel liefde en passie!

Door onze webshop zijn wij voor iedereen bereikbaar en altijd dichtbij. Je kunt 24/7 bestellingen plaatsten en wij behandelen je bestelling zo snel mogelijk.

Wil je niks missen van onze collectie? Volg ons dan op onze sociale media die je onderaan de pagina kunt vinden.

 

Geniet van onze producten en als je vragen of opmerkingen hebt dan horen we het graag!

 

Liefs,

Jaap en Annemieke